Cherrytail's Hemingway (KBL n 22)

Kuva: Päivi Meronen

synt. 24.11.2008

isä: FunnyBob Berendei Dokki (KBL d 09 22)

emo: Cherrytail's Coupe de Ville (KBL ns 22)

Kasvattaja Ira Weckström

Kastroitu uros

Kun kotikissapojastamme Veetistä jätti aika ja Rölli-herrammekin alkoi olla kovin vanha ja raihnainen, alkoi mieltäni vaivata, ettei meillä ole kohta kotikollia. Iran sijoituspentue siinä kasvoi jaloissamme pyörien ja toiselle pojista ei kotiehdokasta ilmaantunut, joten alkoihan se olla selvä, että ruskeatabby pikku miekkonen jäisi meidän lelliteltäväksi. Ja varsinainen velmu bobbaripoika Dinosta on kasvanut. Siinä elää selvästi Veetinkin henkeä. Sen verran samanoloisia elkeitä pojalla on, vaikkeivät sukua olekaan. Dino on nyt yksivuotiaana jo isokokoinen bobbari, isäänsä tullut :)

Verhotangoilla kiipeily ja lauman rouvien hätyyttäminen ovat ykkösharrastuksia. Torkuille pieni mies änkeää kiipeilypuun riippupussukkaan, mikä on aika hauskan näköistä :D Huomiota saadakseen Dino jääräpäisesti nököttää television edessä, hypäten siihen uudelleen ja uudelleen jokaisen pois hätistyksen jälkeen. Huiska on leluista parhain, mutta mielikuvitusta Dinolla riittää, kuten muilla rotutovereillaan, kun tekemistä pitää keksiä!

 

S*Knjaze Jagoda Malina (SIB n 09 24)

synt. 30.10.2006

Isä: Nikita OrelKiss (SIB n 09 24)

Emo: GIC S*Knjaze Elena (SIB g 09)

Kasvattaja: Vera Brännström, Ruotsi

Sydänultra HCM:n varalta negatiivinen 19.12.07

Steriloitu 6.7.2009

Jagoda asuu vanhempieni luona lähellä meitä, seuranaan kaksi kotikissaa. Jagoda hurmasi vanhempani ja itse asiassa jokaisen, joka sen on jo tavannut. Tyttönen on hyvin avoin ja luottavainen luonne ja hurisee ja puskee jokaista, joka hänelle huomiota osoittaa. Jagoda on todellinen sydäntenmurskaaja! Jagodalla on erityisen hieno täplikäs kuvio turkissaan, toivon saavani mm. sitä aikanaan siirtymään eteenpäin :) Luonteltaan Jagoda on myös todella vilkas ja leikkisä, tyttöstä on suorastaan vaikea kuvata :D

20.7.09. Despite many efforts, Pipsa didn't want any kittens, so she is now neutered and living a nice life as a spoiled princess with my parents ;)

 

Steriloitu ja omistukseemme siirtynyt:

IP Cherrytail's Coupe de Ville (KBL ns 22)

"Nipa"

Synt. 24.12.2006

Isä: FIN*Cherrytail's Ahanu (KBL ns 22)

Emä: IC Arabescka SuperBob*RU (KBL f 23 03)

Kasv. Ira Weckström, Cherrytail's kissala

Om. Kati ja Tomi Holmsten

 

IP Roksana Dauria*RUS (SIB fs 23)

"Tilli"

synt. 20.05.2004

Isä: Zhan of Russian Kings of Siberian Forests

Emä: Miloslava Dauria

Omistaja: Tomi Holmsten

Kasvattaja: Tatyana Mareeva, Venäjä

 

 

Tilli on uusin tulokkaamme ja saapui niinkin kaukaa kuin Venäjän rajan takaa. Harmillista kyllä, kissan hankkimisessa ulkomailta on omat riskinsä ja niinpä Tilliltäkin löytyi häntämutka ja jälkipolven hankinta tällä kissalla jäi haaveeksi. Tilli on isännän oma lemmikki. Mikäpä miehen mieltä lämmittäisi paremmin kuin sylissä kehräävä kissanpentu. Tilli tosin ei usein osaa päättää, mikä paikka olisi paras nukkumiseen ja se vaihtaa useaan kertaan syliä ennen kuin asettuu. Tilli touhottaa mieluiten ihan omiaan. Leluhiiret ovat sen suosikkeja ja niiden kanssa leikkiessä aika kuluu nopsaan. On hauskan kuuloista kun napero kantaa hiirtä suussaan ja naukuu samalla kauheasti. Huippuhauskoja leluja on myös kepin ja kumilangan varassa roikkuva piipittävä hiiri tai perinteiset huiskat. Tillistä ei tunnu virta loppuvan, kun se pääsee vauhtiin.

Tilliäinen on myös erittäin seurallinen ja aktiivinen otus. Muiden kissojen kanssa se järjestää vauhdikkaita ajojahteja ja painiotteluita. Tilli on ehtinyt jo päästä aidonkin hiiren makuun. Kissojen ilo on vanha omakotitalo, johon hiiret tulevat sisälle talvea viettämään. Todistetusti yhden hiiren kohtalona oli joutua Tillin kitaan. Enpä ihmettele, vaikka hiirijahteja olisi järjestetty useamminkin.

Veeti ja Tilli nukkumassa sopuisasti